Dubai


Dubai måste vara världens konstigaste plats att bo i. Åttio procent av alla som jobbar där är utlänningar, men formellt är landet extremt konservativt och religöst styrt. I princip allt är helt artificiellt uppbyggt.
Att landa på Dubais flygplats var som att landa på flygplatsen från femte elementet eller rymdskeppet i Wall-E .Det känns helt påhittat Det är precis allting på en och samma gång. Först gick jag sömndrucken nästan in i fyra saudiarabier med vita sheiksärkar. De stod och grälade högljutt med varandra. Tre steg från dem stod en heltäckt kvinna som grät helt hjärtskärande. De verkade inte bry sig så mycket om det. Bredvid satt en tysk famil och åt dunkin donuts. Och bredvid dem låg ”ladies prayer room”. Under tiden ropar en kvinna ut flygnummer och destinationer på en extremt sensuell arabiska.
De enda tidningar som fanns tillgängliga på planet var Gulf News. I den fanns de sjukaste sjukaste allahjärtansdagsförslagen. Typ åk ut till den konstgjorda hjärtformade ön och bada i en pool fylld med choklad. mmm. I nöjesdelen var Shaggy intervjuad, han ska uppträda i Dubai i helgen och tyckte att det var stället "where it is happening".Kommentarer
Postat av: Anonym

eeeeva. eeeeeeeeeeeevaa.

2009-02-15 @ 16:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0